Clinica stomatologica

Clinica stomatologica Dental Diamond Studio este situata la numai cateva minute de Arcul de Triumf, intr-una din zonele verzi si linistite ale Bucurestiului.
Descoperi ca nu este o simpla clinica stomatologica, una din multele clinici pe care le intalnesti la orice pas. Intr-o atmosfera eleganta, clinica stomatologica DDS "adaposteste" mare parte din secretele medicinei dentare moderne.

Echipa care da viata acestei clinici stomatologice, se preocupa cu seriozitate si implicare totala de zambetul pacientilor. O colaborare interdisciplinara intre medicii clinicii duce la cele mai bune rezultate.

Clinica stomatologica are o dotare ce permite o reabilitare orala complexa oferind servicii de stomatologie generala, radiologie, estetica, protetica, parodontologie, endodontie, chirurgie orala, implantologie si ortodontie. Pentru succesul deplin al tratamentului, in aceasta clinica coopereaza medici specializati in toate ramurile medicinei dentare.

Clinica include 3 cabinete, cu aparatura de ultima generatie.

Ca in orice clinica stomatologica de lux, sanatatea orala si calitatea serviciilor sunt pe primul plan.

Clinica stomatologica Dental Diamonds Studio by Luana Ibacka


Calitatea muncii noastre este in top

Suntem transparenti, dedicam mult timpul pacientilor clinicii stomatologice spre a-i informa clar si deschis despre problemele lor dentare si cele mai potrivite solutii pentru aceste probleme.

Ne informam cu privire la ceea ce este nou in domeniul nostru prin participarea constanta la cursuri de perfectionare in toate domeniile stomatologice.

In clinica stomatologica adoptam ceea ce este actual, dar nu suntem cenzurati de tendintele modei in stomatologie si aplicam pacientilor nostri doar solutii care au trecut proba timpului.