Clinica Stomatologica

dentysta wilanów Suntem transparenti, dedicam mult timp pacientilor clinicii stomatologice spre a-i informa clar si deschis despre problemele lor dentare si cele mai potrivite solutii pentru aceste probleme.
In clinica stomatologica adoptam ceea ce este actual, dar nu suntem cenzurati de tendintele modei in stomatologie si aplicam pacientilor nostri doar solutii care au trecut proba timpului.

Echipa noastra

In noua clinica stomatologica Dental Diamonds Studio isi desfasoara activitatea:
Dr. Laura Costache Apreotesei, medic specialist dentist
Dr. Andreea Martin, medic specialist dentist
Dr. Stefan Costache, medic dentist
Dr. Raluca Seitan, medic dentist
Dr. Denisa Zaharia, medic specialist ortodontie
Dr. Lucy Ghita Visinescu, medic specialist stomatolog
Adrian Apreotesei, ceramist dentar, instructor autorizat VITA

Onorariu

Preturile practicate in clinica stomatologica sunt oneste si reflecta valoarea reala a tratamentului.
La clinica stomatologica Dental Diamonds Studio va informam deschis si transparent despre solutiile de tratament si materialele folosite.
Oferim gratuit, in cadrul sedintei de consultatie, toate explicatiile legate de tratamentul stomatologic, realizam o estimare realista a duratei tratamentului si a costului de tratament.

Ce spun pacientii nostri

"Ca de fiecare data, serviciile de care am beneficiat la clinica stomatologica Dental Diamonds Studio au fost exceptionale. Ma bucur de tratamente personalizate, iar faptul ca intalnesc aceleasi persoane la fiecare vizita ma linisteste."
Maria Toma

"Va consider cei mai buni si spun asta tuturor. Va recomand cu multa caldura apropiatilor mei. Simt ca, la clinica stomatologica Dental Diamonds Studio, va pasa cu adevarat de pacientii pe care ii aveti."
Diana Popescu

"Asteptarile mele au fost depasite cu mult! Felicitari medicilor din clinica stomatologica Dental Diamonds Studio pentru calitatea serviciilor!"
Alexandru Grigorescu


alte opinii